azardanesh1

کاملترین و عالیترین پایان نامه سمینار مقالات پروژه پژوهش مبانی نظری(فصل دوم پایان نامه)طرحهای توجیهی و...........

azardanesh1

کاملترین و عالیترین پایان نامه سمینار مقالات پروژه پژوهش مبانی نظری(فصل دوم پایان نامه)طرحهای توجیهی و...........

دانلودبرترین تحقیق:(کار‏آفرینی نان(۳۶ص) )


 

دانلود فایل نگرشی بر(کار‏آفرینی نان(۳۶ص) )


تعداد صفحات فایل: 36

مواد اولیه :

تهیة نان خوب نیاز به اطلاعات دقیق در شناخت آرد روش‌های تهیة خمیر وعمل آوری آن در سیستم های پخت دارد . علاوه بر این دسته بندی و سر انجام نگهداری صحیح نان می تواند زمینه‌ای لازم را جهت تقلیل ضایعات فراهم آورد . از طریق به کارگیری روش‌های نوین تهیه و عمل‌آوری خمیره ، ماشین آلات مناسب و تکنولوژی مدرن می‌توان نان خوب تهیه نمود .

1 مواد اولیه اصلی : آرد ، انواع مختلف غلات مانند : گندم ، جو و آب و شیر و چربی‌ها

2 افزودنی‌ها : مواد شیرین کننده مانند : ( شکر ، شیر ، نشاسته ، ساکارین )

3 آنزیم‌ها : عصاره مالت ، آرد مالت ، مواد تورم دهنده ، مواد اکسید کننده و احیاء کننده ، مواد پخت مخلوط ....


هم میهنان عزیز به سایت مرجع فایل های دانشجویی خوش آمدید. برای دانلود آنی و آنلاین فایل حاضر ؛ به لینک توضیحات کامل که در زیر آمده است مراجعه و پس از مطالعه اقدام به دانلود نمایید

کار‏فرینی نان

===================

ایمیل های پشتیبانی اختصاصی

info@cero.ir
cero.ir@yahoo.com

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.