تعداد صفحات فایل: 36
مواد اولیه :
تهیة نان خوب نیاز به اطلاعات دقیق در شناخت آرد روشهای تهیة خمیر وعمل آوری آن در سیستم های پخت دارد . علاوه بر این دسته بندی و سر انجام نگهداری صحیح نان می تواند زمینهای لازم را جهت تقلیل ضایعات فراهم آورد . از طریق به کارگیری روشهای نوین تهیه و عملآوری خمیره ، ماشین آلات مناسب و تکنولوژی مدرن میتوان نان خوب تهیه نمود .
1 – مواد اولیه اصلی : آرد ، انواع مختلف غلات مانند : گندم ، جو و آب و شیر و چربیها
2 – افزودنیها : مواد شیرین کننده مانند : ( شکر ، شیر ، نشاسته ، ساکارین )
3 – آنزیمها : عصاره مالت ، آرد مالت ، مواد تورم دهنده ، مواد اکسید کننده و احیاء کننده ، مواد پخت مخلوط ....
===================
ایمیل های پشتیبانی اختصاصی